Wij zijn ontwerpers en makers voor interieurbouw en dakterassen. We zijn kritisch in het bedenken van slimme oplossingen. Daarmee bedoelen we ‘hoe kan je de ruimte zo effiecient mogelijk gebruiken die beschikbaar is met daarbij de juiste materialen’. Een kast is een object in een woning die meerwaarde kan bieden zowel functioneel als estetisch. We denken mee met de klant welke objecten er opgeborgen worden en daar ook de kast op kunnen aanpassen. Verder zullen we advies geven welk materiaal geschikt is voor de eisen en wensen, maar ook wat goed past bij de omgeving.

Om een goed ontwerp te maken voor een kast of dakterras is het belangrijk aandachtig naar de klant te luisteren en door te vragen. We zullen langs komen om de situatie te bekijken. In dit proces komt duidelijk naar voren wat de klant wil. Na het gesprek maken we een 3D ontwerp wat we gezamelijk door zullen spreken. In het tweede gesprek kunnen alle wensen en eisen kortgesloten worden.

Edwin de Koning: Oprichter PlantVierkant. Meubelmaker en ontwerper. Hij studeerde aan de academie van bouwkunst. Hier kwam hij erachter dat ontwerpen alleen niet genoeg was. Hij wilde daadwerkelijk het ontwerp ook maken.

Mark Langen: Eigenaar MNL, Architect en meubelmaker. Na zijn studie aan de TU in Delft, besloot hij om het ontwerpen te combineren met zijn passie houtbewerken. Met zijn  oplossingen en visie voor slim ruimtegebruik en daaraan gekoppelde functies is het zelfs mogelijk om aan een salontafel meedere funties toe te passen https://www.youtube.com/watch?v=rSOBGEKYxp4

Naast Interieur en dakterassen maken we ook plantenbakken. Al ons werk is met aandacht gemaakt. Wij letten op ieder detail om constant hoge kwaliteit te leveren. Bovendien biedt PlantVierkant klanten de mogelijkheid om een eigen identiteit te behouden door (bedrijfs)logo’s in het hout te laseren of een plantenbak op maat te maken. Zo past een plantenbak precies in de juiste uitstraling van het terras.