Kinderspeelhuisje

Voor een gezin in Rotterdam hebben we een kinderspeelhuisje gemaakt. We kregen de vraag of we een kinder speelhuisje konden ontwerpen met twee verdiepingen en een glijbaan.

 

De beganegrond  heeft twee ronde raampjes aan de achterzijde waardoor de kinderen naar de woonkamer kunnen gluren. Verder is het huisje voorzien van een balkonnetje.

De woning heeft een hoogte verschil van de woonkamer naar de keuken. Hierdoor was het mogelijk om de glijbaan te integreren met de trap. We hebben de glijbaan zo ontworpen dat de trap nog verder doorloopt onder de glijbaan. Wanneer de kinder te groot zijn voor de glijbaan,  is klik je de glijbaan weg en is de trap een stuk breder. Het materiaal waar we het bouwerk van gemaakt hebben is Berkenmultiplex. We hebben hiervoor gekozen omdat het een stevig materiaal is en een mooi contrast is met de ruimte.

We hebben twee ruimtes op de beganegrond gemaakt zodat de kinderen goed kunnen wegkruipen of kunnen verstoppen.

De trap komt uit op de eerste verdiepingen.

We hebben het huisje ontworpen als een bouwpakket. Het ontwerp is uitgefreesd op de CNC machine.

SHARE
SHARE