Inbouwkast Rotterdam

Deze kast is bestaat uit losse elementen die van verschillende grootte en materialen zijn voorzien.

De gehele kast is gemaakt van Berkenmultiplex. De witte kasten bestaan uit berkenmulplex met wit hpl en de bruine delen uit Berkenmultiplex. De kast loopt gelijk met de muur aan de tafel waardoor de kast langzaam overloopt naar de trap. De muur waar de kast tegenaan staat loopt 30 cm terug ten opzichte van de muur aan de tafel.

Hierboven is is het detail van de verbindingen te zien. We hebben de onderdelen half ingefreesd waardoor het perfect in elkaar past. Onze CNC frees is tot op de halve mm nauwkeurig waardoor de kast altijd perfect op maat gemaakt kan worden.

De kleuren geven een mooi contrast ten opzicht van elkaar. We hebben de kast speels gemaakt, maar tegelijkertijd ook de rust in het geheel gebracht.

PlantVierkant interieur

We hebben de klant doorgevraagd wat ze precies met de kast willen. Daar kwam naar voren dat er ook objecten in werden opgeborgen voor onder andere opslag. In dat geval kan je ruimte creëren voor niet ‘dagelijks gebruik’. Deze elementen hebben we hoog geplaatst. Aangezien ze ook graag een hoge kast wensten. De elementen voor de kinderen en dagelijks gebruik liggen laag gelegen.

 

 

SHARE
SHARE