Inrichting Kantoor SKAR Rotterdam

Voor SKAR ateliers zijn we gevraagd om het kantoor opnieuw in te richten.

We zijn vrij gelaten om de ruimte bij ons zelf in te delen. De gebruikers van het kantoor hadden een aantal wensen aan ons doorgegeven die wij in het totale ontwerp hebben meegenomen.

PlantVierkant inrichting SKAR

Hierboven is de vergadertafel te zien. De tafel is gemaakt van Berkenmultiplex. De tafel is zo ontworpen dat het als een bouwpakket in elkaar past. Met onze cncn machine hebben we de tafels uitgefreesd.

PlantVierkant ontwerp SKAR

Hierboven zijn op de achtergrond de opbergkasten te zien. De kasten zijn ook gemaakt van Berkenmultiplex. Door dezelfde materialen te gebruiken hebben we een geheel gevormd voor de ruimte.

PlantVierkant ontwerp SKAR

We hebben een telefooncel gecreëerd met een tafel en opbergruimte aan de binnenzijde en aan de buitenzijde. Het idee is om zoveel mogelijk meervoudig ruimtegebruik toe te passen.

PlantVierkant vergadertafel

De vergader heeft dezelfde constructie als de werktafel. Op deze manier kan het bovenblad gemakkelijk een andere vorm krijgen. Rond, vierkant of boemerang het kan allemaal.

PlantVierkant Keuken

Tot slot de keuken. We hebben de deurtjes vervangen met Berken multiplex. De greepjes zijn zelf ontworpen en uitgefreesd. Aan de linkerzijde hebben we een geheel nieuw stuk keuken geplaatst. De oven wilde ze graag behouden. De koelkast is wel vervangen en ingebouwd. Het blad is inklapbaar als er meer ruimte nodig is. Verder hebben we een mat zwarte gootsteen geplaatst met een mat zwarte kraan.

SHARE
SHARE