Edwin de Koning

Plantvierkant is een Rotterdams bedrijf met een missie: de steden groener maken met eerlijke producten en materialen. Dat doen wij met mooie plantenbakken die passen bij jouw terras of balkon. Daarnaast verrichten wij vakbekwaam CNC freeswerk en lasersnijwerk voor bedrijven en particulieren.

Kwaliteit & maatwerk

Onze plantenbakken worden met aandacht gemaakt. Wij letten op ieder detail om constant hoge kwaliteit te leveren. Bovendien biedt PlantVierkant klanten de mogelijkheid om een eigen identiteit te behouden door (bedrijfs)logo’s in het hout te laseren of een plantenbak op maat te maken. Zo past een plantenbak precies in de juiste uitstraling van het terras.

Groener en schoner

PlantVierkant heeft het doel om de steden groener te maken. Dit zorgt voor een schonere lucht en het verbetert de gemoedstoestand van de mens, zo blijkt uit onderzoek. Groene steden versterken biodiversiteit van planten en bloemen, waardoor bijen en andere insecten meer mogelijkheid hebben tot bestuiving. Iets was noodzakelijk is voor meer dan 75 % van de gewassen en daarom ook lekkere, gezonde en gevarieerde voeding oplevert.